Ατομικά λάθη – παιδαριώδη – κακή αμυντική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο και συνάμα έλλειψη λύσεων και εμπνεύσεων, καθώς και αντίδρασης στο δεύτερο 45λεπτο στοίχισαν τελικά στη Δόξα Δράμας. Οι «μαυραετοί» έχασαν για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο, ενώ περιμένουν ως την Πέμπτη και την απόφαση από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή για την ένσταση, την οποία έκανε ο Ν.Π.Σ. Βόλος.
Ζητείται διαχείριση
Το βράδυ μετά από το παιχνίδι υπήρξε «λαϊκή» συζήτηση, αφού έδωσε απαντήσεις ο Γιάννης Μπύρος σε φιλάθλους της ομάδας, με αφορμή την ήττα. Εστειλε μηνύματα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από τον Βεργέτη, τον στηρίζει, αλλά και τον πιστεύει. Την ίδια στιγμή, χαρακτήρισε την παρουσία ορισμένων συνεργατών του ως τυπική!
Το αρνητικό για τη Δόξα είναι ότι την ημέρα, που άρχισε να λειτουργεί το εμπορικό κομμάτι και δη η μπουτίκ, ήρθε η ήττα από τον Ηρόδοτο, η οποία λειτούργησε ως χειρόφρενο. Βέβαια, από τα αποτελέσματα της 4ηςαγωνιστικής στην κατηγορία διαφαίνεται ότι θα συμβούν πολλές τέτοιες ανατροπές.
Προβληματισμός για τον Τσέτσιλα
Επίσημα δεν υπήρξε αντίδραση, αλλά ανεπίσημα προκύπτει πάλι προβληματισμός για τη διαιτησία και την παρουσία του Τσέτσιλα από τα Γρεβενά. Ηταν ο ίδιος, που σφύριξε στο ματς του Κυπέλλου, με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό.
Μετά τον αποκλεισμό είχαν εκφραστεί παράπονα, όπως έγινε και τώρα μετά τον αγώνα με τους Κρητικούς. Αλλωστε και ο Βεργέτης στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το ακυρωθέν γκολ, το οποίο έπαιξε – όπως τόνισε – τον ρόλο του στην εξέλιξη του ματς. Οι Δραμινοί καλούνται πλέον να διαχειριστούν τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, τα οποία ακολουθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Αρχικά την επικίνδυνη έξοδο κόντρα στην… πληγωμένη Κέρκυρα, που έχασε από τον Καραϊσκάκη, αλλά και τον αγώνα στο Αιγίνιο με αντίπαλο τον Αιγινιακό. Ο χρόνος πιέζει αναμφίβολα, διότι οι «μαυραετοί» δεν παρουσιάζουν σταθερότητα στην απόδοση τους. Ισως αποσυντόνισε και το θέμα της ένστασης από την πλευρά του Ν.Π.Σ. Βόλος, που δημιούργησε προβληματισμό.
*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport