Ο Αλμυρός προετοιμάζεται με προβλήματα για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής, όπου θα υποδεχθεί την προσεχή Κυριακή τον Άρη Πετρούπολης στο Γάζι.
Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν υπολογίζει στους Κατσικοκέρη, Μπανβό και Αντωνίου ενώ αμφίβολος είναι ο Ενγκουέμ ο οποίος ωστόσο συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, όπως και ο Ξενοκτιστάκης.
Στον Αλμυρό θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα προσπαθήσουν από το πρώτο λεπτό να μπουν δυναμικά στο ματς για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Αλμυρού με τον Άρη Πετρούπολης μάλιστα, μίλησε στο Primesport.gr ο Αουρέλ Γκέτσι. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα ξεκινάει το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουμε στην πρεμιέρα μια καλή ομάδα από την Αθήνα, θεωρώ θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με επιτυχίες και θα προσπαθήσουμε τα μέγιστα για τη νίκη. Η ομάδα έχει ως στόχο κάθε εβδομάδα και σε κάθε παιχνίδι να δίνει τον καλύτερο εαυτό της για τη νίκη, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και ευελπιστώ στο τέλος να έχουμε καταφέρει το καλύτερο»
Πηγή: primesport