Κορυφώνονται οι επαφές του Απόλλωνα Μακρυχωρίου σε όλα τα μέτωπα, προκειμένου η ομάδα να είναι καθ’όλα έτοιμη για τη νέα πρόκληση της Γ’ Εθνικής.
Οι «Κυανόλευκοι» δεν αφήνουν ημέρα να πάει χαμένη και καθημερινά, εκτός από τις ενέργειες επάνδρωσης του ρόστερ, σημειώνουν κινητικότητα και σε οργανωτικό επίπεδο που είναι κεφαλαιώδες ζήτημα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα.
Το κεφάλαιο που έχει ανοίξει για τον Απόλλωνα επιτάσσει προσπάθεια ώστε να θωρακιστεί η ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με την όρεξη και τον ενθουσιασμό να είναι «σύμμαχοι» παράμετροι.
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, δεν υπάρχουν εύκολες και μαγικές λύσεις παρά μόνο σοβαρή, υπεύθυνη και επαγγελματική προσπάθεια από όλους, αφοσίωση και προσήλωση στην ομάδα και στους στόχους της, ώστε να κτιστεί ένα αγωνιστικό και διοικητικό σύνολο, όπως το θέλει ο κόσμος της και όπως προστάζουν οι δυσκολίες της κατηγορίας.
Αυτή τη νέα προσπάθεια είναι πολύ σημαντικό να την αγκαλιάσει ο κόσμος αλλά και οι επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς δεν είναι μυστικό ότι τα οικονομικά δεδομένα στη Γ’ Εθνική είναι διαφορετικά.
Σε ότι αφορά το θέμα του γηπέδου, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες σκέψεις/προτάσεις. Υπάρχουν συγκεκριμένες εργασίες που πρέπει να γίνουν ώστε το γήπεδο του Μακρυχωρίου να πάρει άδεια και η ομάδα να αγωνιστεί σ’ αυτό. Διεύρυνση των αποδυτηρίων, ιατρείο, κερκίδα γηπεδούχων και φιλοξενούμενων, δημοσιογραφικά θεωρεία, εκδοτήριο, εναλλακτική είσοδο θεατών και τουαλέτες για φιλάθλους θεωρούνται προαπαιτούμενα πέραν όποιων άλλων μικρότερων παρεμβάσεων.
Παρόλα αυτά και έως ότου δρομολογηθούν τα παραπάνω, η ομάδα έχει σε πρώτο πλάνο και το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, το οποίο μάλιστα, βρίσκεται στην τελική ευθεία για να παραδοθεί ο ολοκαίνουριος χλοοτάπητας. Συνεπώς, το γηπεδικό είναι σίγουρο πως είτε με τη λύση του Σταδίου, είτε με αυτή της φυσικής έδρας, ο Απόλλων έχει επιλογές για να προχωρήσει, τη στιγμή που αναμένεται να φιλοξενηθούν για τις υποχρεώσεις της ομάδας ιστορικοί αντίπαλοι.
Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, με τα μέχρι τώρα δεδομένα υπάρχουν έξι μεταγραφές (Τρούκης, Γεωργαντζάς, Μυργιώτης, Αλ. Κόκκινος, Ξέρρας, Εκίζογλου) και έξι ανανεώσεις (Απ. Τεντολούρης, Δ. Τεντολούρης, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης, Ισούφης, Τζιλός). Θεωρείται δεδομένο ότι η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται καθημερινά και με παίχτες που θα μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά σε αυτό το επίπεδο. Ο κύκλος των ανανεώσεων δεν έχει κλείσει, ενώ φαίνεται ότι ο Απόλλων τώρα θα φορτσάρει μεταγραφικά.
Σε ό,τι αφορά την πιθανή ημερομηνία έναρξη της προετοιμασίας, αυτή δεν αποκλείεται να είναι η 1η Αυγούστου. Βέβαια, το μέλημα του Βάιου Καραγιάννη με τους συνεργάτες του είναι να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να υπάρχει το ικανότερο χρονικό διάστημα για δουλειά. Τα παραπάνω όμως εξαρτώνται τόσο από τη συμπλήρωση του αγωνιστικού παζλ, όσο και άλλων ζητημάτων (αθλητικό υλικό κ.α.).
ΠΗΓΗ: karditsasportiva