Έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι τον Διαγόρα είναι ο Γιούχτας, που ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία του.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιούχτα προπονήθηκαν στο Μαρκομιχελάκειο και μετέβησαν απευθείας στο αεροδρόμιο για να πετάξουν για Ρόδο μέσω Αθηνών.
Στην χθεσινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική, ενώ οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και πάνω στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπονησης ο Νίκος Σουργιας ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε για την Ρόδο, η οποία αποτελείται από τους:
Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Liporace, Youssef, Κόλα, Bruce, Κόλλιας, Πρινιωτάκης, Ροβίθης, Τουγλης, Marchi, Θεοδωράκης, Γελαδάρης, Δασκαλάκης, Κίσσας, Στακάκης, Φαζός, Αλεξόπουλος, Βρετός, Κωστανάσιος.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γκίνη και Τζανής καθώς και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Μπουτσάκης.