Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την μεγάλη νίκη επί της Λευκίμμης, θα ταξιδέψουν αύριο το πρωί οι πρωταθλητές Θεσπρωτίας για την Σιάτιστα ώστε να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Μακεδονικό στον εξ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής,
Η ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη πάρα τις πολλές απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών αλλά και του τιμωρημένου με κάρτες Διαμάντη θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει την νίκη η οποία θα την φέρει στη εξάδα με 19 βαθμούς. Απέναντι της θα έχει τον Μακεδονικό ο οποίος κατάφερε να γευτεί την χαρά των τριών βαθμών για πρώτη φορά, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική καθώς επικράτησε της ουραγού Φλωριάδας με 4-0 .
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σιάτιστας και διαιτητής έχει οριστεί ο Κώστας Μπούμπας με βοηθούς τους Τσάντα και Πάνο όλοι του συνδέσμου Ηπείρου.
Η «πράσινη» αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 10:00.
Πηγή: theball