Ένα πολύ δύσκολο ματς έχει μπροστά του ο Απόλλων Μακρυχωρίου, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει στην Ιτέα τον τοπικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η νίκη στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον ΑΟΣ έδωσε αέρα ψυχολογίας στους “κυανόλευκους”, οι οποίο μάλιστα αναπτέρωσαν τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.
Χωρίς άγχος στην Ιτέα θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα που αν έρθει θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον Θάνο Θεοδώρου ωστόσο να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων, Κρανιώτη (χάνει και το επόμενο ματς) και Κοντοβά (εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική).
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τίθενται κανονικά στη διάθεση του Βολιώτη τεχνικού.
Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα:
Γεωργαντζάς, Σιώκας, Ισούφης, Τζιλός, Τεντολούρης Δ., Κατσιγιάννης, Μυργιώτης, Τεντολούρης Α., Τσιμπούκας, Μβελέ Τζούνιορ, Ξέρρας, Αργυρόπουλος, Κωτσοβός, Βαρλάμης, Τσιχαράπης, Μαυροδήμος, Καρβούνης, Τσιάτας, Γκίκα.
Πηγή: karditsasport