Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, μίλησε στην free press εφημερίδα της Β. Ελλάδος, Karfitsa, για τη νέα σεζόν, τους στόχους της ομάδας και το προσωπικό του στοίχημα.
Η ευθύνη που ανέλαβε μεγάλη. Ο ίδιος δείχνει έτοιμος και αποφασισμένος να πετύχει. Ο Κώστας Γεωργιάδης μίλησε στην «K» για τον Ηρακλή της νέας εποχής και οριοθέτησε τους ρεαλιστικούς στόχους της ομάδας που φέτος επιστρέφει και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες συμμετέχοντας στον Βόρειο όμιλο της SL2.
«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων η ομάδα του Ηρακλή θα κάνει δύο πράγματα. Το ένα είναι πως θα πεθαίνει μέσα στο γήπεδο. Θα δίνει τα πάντα. Κι αυτό το μέταλλο υπάρχει ήδη στην ομάδα μας. Το δεύτερο θα είναι να κάνει ξανά υπερήφανους όλους όσοι στηρίξουν αυτή την ομάδα, αυτή τη νέα προσπάθεια. Και αυτό το είδε ο κόσμος και στις Σέρρες στο παιχνίδι του κυπέλλου που παρά το γεγονός πως η ομάδα ηττήθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Κι αυτό θα κάνουν πάντα. Αυτό είναι δέσμευση μου», είπε αφοπλιστικά και με περίσσια σιγουριά.
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε και αυτό το γνωρίζει καλά ο Έλληνας τεχνικός του Ηρακλή, αλλά και οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον σύλλογο. Κι αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να κάνουν προσεκτικά βήματα. Να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος και να «χτίσουν» πάνω σε υγιείς βάσεις και θεμέλια μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια.
«Πρώτος στόχος είναι να βάλουμε βάσεις στο νέο μας οικοδόμημα. Είναι μία επανεκκίνηση. Ουσιαστικά χτίζουμε ξανά από την αρχή τα πάντα. Αυτό θέλει υπομονή. Ισορροπία. Και καθόλου βιασύνη. Στόχος είναι να φτιάξουμε μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική και να βάλουμε τα θεμέλια και τις βάσεις για να υπάρχει και του χρόνου Ηρακλής. Πρέπει να φτιάχνουμε συνθήκες και να βελτιώνουμε καθημερινά πράγματα», είπε και πρόσθεσε: «Η φετινή θα είναι μια χρονιά που θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά τον Ηρακλή. Ήδη έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο με νεαρά παιδιά, χωρίς πολλές μεταγραφές. Η έλλειψη αδειοδότησης μας ανάγκασε να κινηθούμε σε παίκτες Έλληνες νεαρής ηλικίας και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει. Είναι σημαντικό να πείσουμε όλους πως η χρονιά θα είναι δύσκολη και θα είναι μια σεζόν δημιουργίας και βάσεων για τις επόμενες. Αυτό ζητάμε και θέλουμε και θα πρέπει να στηριχτεί. Εμείς θέλουμε δίπλα μας υποστηρικτές της προσπάθειάς μας και όχι ανθρώπους που θα αμφισβητούν αυτό που κάνουμε».
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Super League 2: Αντιπρόταση στην ΕΡΤ και… απόφαση για σέντρα!
Γ’ Εθνική: Αίτημα των ομάδων του 4ου ομίλου προς την ΕΕ της ΕΠΟ
Super League 2: Έξι ΠΑΕ και 31 παίκτες για τα δελτία – Πότε εκδικάζεται η προσφυγή