Στο 0-0 έμειναν Σαντορίνη και Χαραυγιακός στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες – ειδικά στο πρώτο μέρος με τους Κέρι και Ζγκούρι – αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια, καθώς ο τερματοφύλακας του Χαραυγιακού Στράτος Βακερλής είχε εξαιρετική απόδοση.
Μάλιστα στάθηκαν και τυχεροί στο φινάλε όταν ο Χαραυγιακός λίγο έλειψε να “κλέψει” και το παιχνίδι έχοντας σουτ του Κουτσούμπα στο 89′ το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!
Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Τζέρι Κουτσοποδιώτη, που γύρισε το γόνατο του στο 35′ και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Νίκος Παντέλης): Ντούνης, Παντίδος, Μάγκας, Κουρέλλας, Μπιρμπίλι (61′ Σκαθαρούδης), Ιββανίδης, Σιμιτσής (61′ Ντρούγκας), Πολύζος, Ερρίκος (90′ Συρεγγέλας), Κέρι, Σγκούρι.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βακερλής, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος (72′ Καραϊσκος), Σουβατζόγλου, Κουτσοποδιώτης (35′ λ.τρ. Τσαϊνης), Αγγελόπουλος, Δραμουντανης (61′ Αρβανιτάκης), Κωτσοβός, Πλούμης, Κουκοβίνης (61′ Κουτσογκιλας), Κάραβος (72′ Κουτσούμπας).
Πηγή: santorinisport
Διαβάστε επίσης:
Γ’ Εθνική: Τα ματς της 3ης αγωνιστικής
Super League 2: Έριξαν «βόμβα» για αλλαγή ιδιοκτήτη σε ΠΑΕ πριν την πρεμιέρα
Ρόδος: Ηχηρή αντίδραση Μαρτίνη για ΕΡΤ – «Δεν το σώζουνε αλλιώς»!