Μετά το 5-0 με τον Άρη Πετεινού για την 3η αγωνιστική, η Καβάλα στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής φιλοδώρησε με το ίδιο σκορ τον Αετό Βαρβάρας!
Τα γκολ του αγώνα:
Στο 27′ από σέντρα του Δημητριάδη, ο Γκέκας με άψογη κεφαλιά το 1-0 και στο 35′ πάλι από σέντρα του Δημητριάδη, ο Γκέκας το 2-0.
Στα πρώτα 45 λεπτά διπλή ευκαιρία για τον ΑΟΚ με Γκέκα και Αλτιντζή αλλά και κεφαλιά του Γκέκα πάλι ο Πασχάλης είπε όχι.
Στο Β’ μέρος ξεκίνησε ο Αετός με δύο καλές στιγμές αλλά ο ΑΟΚ στο 52′ με Αλτιντζή είχε το 3-0 μετά από πάσα του Γκέντσογλου.
Στο 80′ το 4-0 με τον Γιαγτζίδη με ωραίο συνδυασμό και πάσα του Κουτσιανικούλη.
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος το 5-0 σαν σε προπόνηση και ντεμπούτο στη θέση του εξαιρετικού Γκέκα.
Η ενδεκάδα του ΑΟΚ: Αστράς, Καζαντζίδης, Δημητριάδης, Μπιμπισίδης, Σμίλτος, Γκέντσογλου, Τζελίδης, Καρακώστας, Γιαγτζίδης, Γκέκας και Αλτιντζής. Αγωνίστηκαν ακόμη ο Γερινοκολός, ο Π . Δερμιτζάκης, ο Χατζής και ο Κουτσιανικούλης.
Πηγή-φωτό: proininews