Φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β θα παίξει η πρώτη ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επανέναρξη στη Stoiximan Superleague.
Tο Ρέντη άδειασε μετά την αποχώρηση των διεθνών για τις υποχρεώσεις του με τις εθνικές ομάδες καθώς απουσιάζουν οι Μασούρας, Ρέτσος, Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κάρμο, Άμπι, Καμπράλ, Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί.
Στην επανέναρξη της Stoiximan Superleague, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική των play off και για αυτόν τον λόγο, ώστε να υπάρχει αγωνιστικός ρυθμός, κανονίστηκε φιλικό κόντρα στη Β’ ομάδα, η οποία δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την αγωνιστική για τα play out της Superleague 2.
Εκτός από τους παραπάνω, ο Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τους Αλεξανδρόπουλο και Μάρτινς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.
Πηγή: gazzetta