Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Παναιγιάλειου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για τον ορισμό της έδρας για τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Αχαΐας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου
«Ο ορισμός του τελικού κυπέλλου Αχαΐας στο γήπεδο Κάνιστρας παρά τις αντιρρήσεις που διατυπώσαμε δεν συνάδει με την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα σε ένα γήπεδο με μικρή χωρητικότητα και συνθετικό χλοοτάπητα.
Ζητήσαμε ο τελικός να γίνει στο Παμπελλοπονησιακό στάδιο η στο Εθνικό στάδιο Αιγίου όπου υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και αθρόα προσέλευση φιλάθλων. Εσείς εμμένατε με την δικαιολογία οτι το αναφέρει η προκήρυξη να γίνει ο αγώνας σε ενωσιακό γήπεδο παρ ολο που δεν προβλέπεται κάτι σχετικό ταυτιζόμενος με την βούληση του Άρη Πατρών αγνοώντας το ιστορικό σωματείο μας.
Είθισται ο τελικός κυπέλλου, εορτή για το ποδόσφαιρο να διεξάγεται στα μεγαλύτερα στάδια κάθε περιοχής. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αγνοείται το αυτονόητο. Σας καλούμε την ύστατη στιγμή να αναμορφώσετε την απόφασή σας και ο τελικός να είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο και όχι υποβάθμιση. Λύσεις υπάρχουν και το γνωρίζετε και να είστε ενήμεροι για την προκήρυξη που συντάσσετε πριν λάβετε αποφάσεις».