Με 21 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς κυπέλλου με την Παναχαϊκή
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ. Παράλληλα, η ΠΑΕ έστειλε μήνυμα ενότητας στους Ηπειρώτες φιλάθλους.
Το χθεσινό πρόγραμμα είχε τακτική ενόψει του σημερινού αγώνα καθώς και τελειώματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και γενικότερα να δοκιμάσει πράγματα στο τακτικό κομμάτι ο Ρενέ Πομς, αφού το κύπελλο είναι μία καλή ευκαιρία για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, λόγω και του αντιπάλου.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πομς ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά: Αθανασίου, Βρακάς, Γκίνης, Λούπας, Λώλης, Πάνος, Αζίζ, Τζίνο, Ρίντερ, Μπεγκάλα, Μπακαδήμας, Δούμας, Σομποτσίνσκι, Λεό, Σόρια, Χάινριχ, Στσέποβιτς, Καλέμι, Νικολιάς, Μάντζης, Αθανασίου
Εκτός έμειναν οι: Μίνα, Λάμψιας, Κύρκος, Καφενζής, Ναούμης, Βουτσάς, Τσίρης