Περηφάνια για τους «μικρούς» Βυσσινί
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στην Ακαδημία της ΑΕΛ, με αφορμή την συμμετοχή της Κ17 στο Final 4 του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League, έστειλε μέσω προσωπικής του δήλωσης ο Αχιλλέας Νταβέλης, τονίζοντας παράλληλα την πρόθεση αξιοποίησης των νέων παιδιών και από την πρώτη ομάδα.
Αναλυτικά:
Η ΑΕΛ για δεύτερη συνεχή χρονιά μέσω του εθνικού πρωταθλήματος των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της χώρας, κάνει την υπέρβασή της συμμετέχοντας στο Final4 SL K17 και διεκδικώντας επάξια την πρόκριση έναντι των μεγάλων αντίστοιχων ελληνικών ομάδων.
Η σημερινή εξαιρετική εμφάνιση των παιδιών της ΑΕΛ Κ17 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα της που αδικεί την γενικότερη πολύ καλή εμφάνιση των παιδιών, μας γεμίζει πίστη κι ελπίδα ότι οι άοκνες προσπάθειες όλων τωνσυντελεστών, προπονητών και παικτών, ούτε μάταιες ήταν αλλά ούτε τυχαίες.
Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ που ανέλαβε προ διετίας, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες από την πρώτη στιγμή και σήμερα αισθάνεται δικαίωση για το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.
Διόλου τυχαίο επίσης βάσει της σύνθεσης της ΑΕΛ Κ17, είναι το γεγονός ότι αποτελεί την ελληνική ακαδημία με το υψηλότερο ποσοστό εντοπιότητας.
Αυτό αναμφίβολα με τη σειρά του θα αποτελέσει το έναυσμα για την άμεση αξιοποίηση όλων των ταλέντων που διακρίθηκαν και την φετινή χρόνια, από την μεγάλη και ιστορική ομάδα της ΑΕΛ.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ17, τους πρωταγωνιστές της σημερινής σπουδαίας διάκρισης και τους αυριανούς επαγγελματίες της ΑΕΛ.
Πολλές ευχαριστίες κι επίσης θερμά συγχαρητήρια, σε όλο το προπονητικό team των ακαδημιών και ειδικότερα στους αρχιτέκτονες και άξιους προπονητές της φετινής Κ17, τους Κώστα Νεμπεγλέρα και Γιάννη Βασιλείου.
Είμαστε με εχέγγυα στον σωστό δρόμο και συνεχίζουμε την επόμενη χρονιά με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα την προσπάθειά μας.
Η ΑΕΛ ιστορικά μεγαλούργησε όταν δημιούργησε το δικό της μοναδικό ποδοσφαιρικό φυτώριο, αξιοποιώντας το στο έπακρον.
Το ίδιο θα προσπαθήσει να επαναλάβει ξανά. Η χρονική περίοδος των «νεκρών ακαδημιών» αποτελεί οριστικά παρελθόν.