Στις καθυστερήσεις του αγώνα «έσωσε την παρτίδα» η ομάδα της Αλεξάνδρειας απέναντι στην δυνατή Αναγέννηση Άρτας, στο ματς της 29ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας!
Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να χάνουν 0-1 από το 40’ με γκολ που σημείωσε ο Ιορδανίδης με κεφαλιά, μετά από αδράνεια της άμυνάς τους, όμως πάλεψαν μέχρι το τέλος και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με σουτ-φάουλ του Βλάχου στις καθυστερήσεις, παίρνοντας έναν βαθμό που στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί «χρυσός»!
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες και το τελικό 1-1 να φαντάζει δίκαιο αποτέλεσμα.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αλεξάνδρειας για μία ακόμη φορά έχει παράπονα από την διαιτησία, καθώς σε κάποια καίρια σημεία του αγώνα αδικήθηκε, με αποκορύφωμα ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε στα πρώτα λεπτά.
Η μάχη για την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου συνεχίζεται, με φόντο την παραμονή στην κατηγορία, ακολουθώντας ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο Παλαμά εκτός έδρας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ναζίρης, με βοηθούς τους Κωνσταντινίδη και Κολιπέτρο, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Γκάρας, Καρασαρίδης, Βλάχος, Τασιόπουλος, Τσιρίδης, Σωτηράκης (82′ Βασιλείου), Αβραμόπουλος, Ελευθεριάδης (72′ Σκούρτης), Πιπιλιάρης, Σούκιας (56′ Καψάλης), Λίτσι.
ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ: Παππάς Δ., Πάνου, Λισγάρας, Βασιλάκης, Τουρμουσογλου (85′ Τζουμάκας), Ελέζι, Ιορδανίδης, Χρήστου, Μανιώτης, Μουσιωτίτσας (89′ Ράικος), Παππάς Ε. (90’+ Γιανούλης)
Πηγή: kerkidasport