Εργομετρικές εξετάσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τη Σαντορίνη. Από την άλλη, η διοίκηση ανακοίνωσε την παραμονή του Θωμά Παπαδόπουλου.
Η σχετική ανακοίνωση: «Ημέρα εργομετρικών και σήμερα, Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, για την ΠΑΕ Σαντορίνης καθώς ομάδα μας υποβάλλεται στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Ανά γκρουπ οι παίκτες του Νίκου Παντέλη ακολουθούν τις οδηγίες του καταξιωμένου εργοφυσιολόγου, Νίκου Δρακογιαννόπουλου, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες ασκήσεις που απαιτεί η διαδικασία. Στη διάθεση του προπονητή μας βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές καθώς σήμερα οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Αλέξης Περογαμβράκης και Σάκης Κανούλας πάτησαν Σαντορίνη και ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.
Παραμονή Θωμά Παπαδόπουλου και τη νέα σεζόν
Σε άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα, ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η διοίκηση συζήτησαν και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου και τη νέα περίοδο αφού φέτος δεν θα μπορεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες του στην ομάδα».