Ο Εθνικός λύγισε με 2-0 τον Αστέρα Καισαριανής και παρέμεινε στο κυνήγι της Μαρκό στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής
Στο 30′, μετά απο κόρνερ του Αντωνίου ο Νιφορόπουλος πήδηξε μαζί με τον Μκρτσιαν για την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 35′ ο Πολύζος έκανε και το 2-0 με πλασέ μετά απο λάθος της άμυνας του Αστέρα.
Στο 37′ ο Δήμος με απόκρουση σε κεφαλιά του Φλώκου κράτησε το 2-0, που παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, αφού ο Φουτράκης στο 40′ απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Γεωργούση μετά το ωραίο γύρισμα του Πολύζου.
Στο 65′ μετά από γύρισμα του Νιφορόπουλου, ο Φερεκίδης έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Φουτράκη.
Στο 72′ η ενέργεια και το σουτ του Νιφορόπουλου προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι του Φουτράκη. Στις καθυστερήσεις η απευθείας εκτέλεση φάουλ Γεωργούση έφυγε λίγο άουτ κι έτσι δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Παντέλης): Δήμος, Σκεντεράι, Ζωγραφάκης, Τσατσαρής, Χατζηκυριάκος, Μπούσης, Πολύζος (90+ Παγώνης), Ερέρα (76′ Μίχος), Γεωργούσης (90+ Σέχου), Νιφορόπουλος (90+ Κουτσουδάκης), Αντωνίου (63′ Φερεκίδης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Φουτράκης, Χασιώτης, Πήλιος, Βλασσόπουλος, Μπακαούκας, Λάσκαρης, Φλώκος, Μαγγανάς, Παληγεώργος, Ζωνιός, Μκρτσιάν. Έπαιξαν και οι Θεοδώρου, Ζέλο, Μπάκος και Σμυρνάκης.