Ο Κώστας Χανιωτάκης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Γιούχτα αντικαθιστώντας τον Γιώργο Χαρλαύτη.
Η ανακοίνωση της ομάδας των Αρχανών αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Γιούχτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Χανιωτάκη. Ο γνωστός παλαίμαχος γκολκίπερ, αντικαθιστά τον Γιώργο Χαρλαύτη ο οποίος αποχωρεί απ’ την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, για προσωπικούς λόγους.
Ο Κώστας Χανιωτάκης συνέδεσε το όνομα του με τον ΟΦΗ, φορώντας την φανέλα του για 18 συνολικά χρόνια με ενδιάμεσο σταθμό της καριέρας του την Φιτέσε, τον Πανηλειακό και τον ΑΠΟΕΛ για να “κρεμάσει” τα γάντια του στον Εργοτέλη.
Κατέχοντας δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α’ ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής τερματοφυλάκων στον Εργοτέλη και εν συνεχεία στον ΟΦΗ ενώ το 2012 έκανε ντεμπούτο στους πάγκους ως πρώτος προπονητής με την ομάδα του Πατούχα. Η ΠΑΕ Γιούχτας τον καλωσορίζει στις Αρχάνες και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!»