Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Θύελλας Ραφήνας με τον ΠΟΑ για την 32η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη μπήκε ιδανικά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με σουτ του Μπουτσάκη, αιφνιδιάζοντας τη Θύελλα και αποκτώντας ψυχολογία.
Ο ΠΟΑ είχε τον έλεγχο και τις σημαντικότερες στιγμές του πρώτου μέρους, όμως στο 26’ ήρθε η φάση που έμελλε να κρίνει το αποτέλεσμα. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Θύελλας σε μια φάση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τον Χίσο να ευστοχεί για το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν καλύτερη εικόνα, ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 75’, όταν ο Γιακουμάκης σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο ΠΟΑ έκανε αλλαγές με σκοπό να διεκδικήσει και τη νίκη, όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη.
Με αυτή την ισοπαλία, η Θύελλα Ραφήνας διατηρείται στο +2 από τον ΑΟΑΝ στη μάχη της παραμονής, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, ενώ ο ΠΟΑ συνεχίζει να δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια του.
Πηγή: Primesport