«Μάχη» για να απαγκιστρωθεί από τα προβλήματα του παρελθόντος δίνει η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.
Στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει δυσφορία για τη συμπεριφορά του Γιάννη Λουκίνα και του δικηγόρου Πάρη Ατλαμάζογλου, οι οποίοι -όπως τονίζουν από τον Γηραιό- συνεχίζουν να δημιουργούν αλλεπάλληλα προβλήματα, θέλοντας να την κρατούν σε καθεστώς ομηρίας με κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.
Από τον Ηρακλή καταγγέλλουν ότι ο Λουκίνας είχε να λαμβάνει βάσει δικαστικής απόφασης το ποσό των 81.750€ συν τόκους. Η προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είχε ζητήσει και έγινε δεκτό να καταβληθεί το ποσό σε δόσεις. Ενημερώθηκε ο ποδοσφαιριστής, ο δικηγόρος και η ΠΑΕ Καλλιθέας, στην οποία αγωνίζεται σήμερα, ότι ο ποδοσφαιριστής έχει λάβει το ποσό που εκδίκασε το δικαστήριο, 81.750€ και επιπλέον 1700€ που αφορά σε τόκους.
Κλήθηκε λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής μέσω εξωδίκου στα γραφεία της ομάδας για να λάβει επιπλέον ποσό της τάξεως των 40.000€ έτσι ώστε να εξοφληθεί και το ποσό των τόκων. Με λίγα λόγια εισπράττει 81.750€ που αφορά το κεφάλαιο που επιδικάστηκε και 41.700€ τόκους για να κλείσει η υπόθεση και να μην έχει η ομάδα το μόνιμο πρόβλημα, που δημιουργεί ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή και ο ποδοσφαιριστής, κάθε μήνα σε κάθε δόση.
«Ο συγκεκριμένος δικηγόρος ενδιαφέρεται να συντηρεί το καθεστώς των δόσεων και μάλιστα χρεώνει την ομάδα με περισσότερους τόκους απ’ ότι οφείλονται. Η ομάδα προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον του ποδοσφαιριστή και του δικηγόρου του για επιπλέον χρέωση τόκων και θα ενημερώσει τα αρμόδια όργανα» σημειώνουν οι άνθρωποι των «κυανόλευκων».
Πηγή: Metrosport