Ο Νίκος Βλάχος (δεξιά) είναι γεννηθείς στις 13/11/1997, αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Αντιρρίου ως δεξί μπακ και έχει περάσει από Νέους Παναχαϊκής και Παμπατραϊκό.
«Είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης του Διαγόρα μιας νεανικής ομάδας με πολλές φιλοδοξίες και ελπίζω και εγώ από την μεριά μου να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ να πετύχει τους στόχους του», δήλωσε στο “patragoal” ο νεαρός παίκτης.
Ο Νίκος Καφεντζής (αριστερά) είναι γεννηθείς στις 22/7/2000, αγωνιζόταν στους Νέους Παναιγιαλείου ως αριστερό μπακ και έχει περάσει από Νέους Παναχαϊκής, Κ-15 Αστέρα Τρίπολης και Θύελλα Πατρών.
Για την μεταγραφή του στον Διαγόρα τόνισε:«Χαίρομαι που ανήκω στην οικογένεια του Διαγόρα η οποία με τις προθέσεις της έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και με την σειρά μου θέλω να τους δικαιώσω και να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα».