Για έλλειψη διαχείρισης του παιχνιδιού, έκανε λόγο ο προπονητής του Απόλλων Παραλιμνίου, Παύλος Δημητρίου, για το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης, δηλώνοντας πως η ομάδα του είχε αρκετές ευκαιρίες για να…κλειδώσει το παιχνίδι, κάνοντας όμως «δώρο» το δεύτερο γκολ στην ομάδα της Καβάλας, ενώ αναφέρθηκε και για στο -8 από την κορυφή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, δεχθήκαμε ένα γκολ στην αρχή. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε σε ένα βαρύ γήπεδο, ισοφαρίσαμε στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε την προσπάθεια, ήρθε το δεύτερο γκολ το δικό μας και κάναμε το 1-2. Εκεί που θα έπρεπε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, πιστεύω ότι κάναμε κάποια λάθη και ήρθε από ένα λάθος ένα γκολ και στο 85ο λεπτό έγινε το 2-2. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες να κάνουμε το 2-1 και 3-1 αλλά δεν το κάναμε. Ήρθε ένα δώρο που τους κάναμε και ήρθε το 2-2».
Για την Δόξα κάτω Καμήλας: «Η Δόξα Καμήλας είναι μια πολύ καλή ομάδα που το δείχνει κάθε Κυριακή. Θα είναι ένα παιχνίδι τοπικό, θα έχει την ιδιομορφία του. Είναι ένα ντέρπι τοπικό. Θέλω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να κάνουμε και εμείς ένα καλό παιχνίδι. Τα πράγματα δείχνουν ότι παίρνουν τον δρόμο τους πια. Δεν μπορούμε να κοιτάμε ψηλά, να δούμε όμως τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο. Σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».
Για την ευρεία νίκης της Καμήλας επί του Άρη Αβάτου: «Δεν μας κάνει να αλλάξουμε τα πλάνα μας στο μεταξύ μας παιχνίδι. Απλά δείχνει ότι έχει μια ευχέρεια στο σκοράρισμα, δεν είναι μόνο σε αυτό το παιχνίδι αλλά και στα προηγούμενα. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να μην τους επιτρέψουμε να το κάνουν αυτό για να θέλουμε να έχουμε μια ελπίδα στο παιχνίδι».
Για το -8 από την κορυφή και τον στόχο της ομάδας: «Για να δούμε την πρώτη θέση είναι δύσκολο. Δεν είναι μόνο οι 8 βαθμοί διαφορά από τον Πανσερραϊκό. Έχεις απέναντι σου μια ομάδα πλήρης, μια ομάδα με ποιότητα στο ρόστερ της και μια ομάδα που έχει ένα βαρύ όνομα. Αυτό είναι που κάνει την μεγάλη διαφορά και όχι οι βαθμοί. Εμείς θέλουμε να έχουμε ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Την δεύτερη θέση; Την τρίτη θέση; Να κυνηγάμε κάτι. Να μην μείνουμε πολύ πίσω και απλά παίζουμε μετά.»
Πηγή: serressport