Την ήττα από τον Ολυμπιακό με 7-1 γνώρισε ο Αήττητος Σπάτων σε φιλικό που έγινε στο Ρέντη.
Μέχρι το 25’ στο ματς δεν υπήρχαν φάσεις κι από τις δύο πλευρές. Στο 25’ ο Μάνος άνοιξε το σκορ και μετά σε διάστημα 7’ ο Αήττητος είχε τρεις πολύ καλές στιγμές για γκολ.
Ο Σπυρόπουλος σε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει την προσπάθεια του, όπως συνέβη λίγο αργότερα και στο ψαλιδάκι του Γροντή. Ο Μαρουκάκης στο 34’ σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα απο το δοκάρι.
Ο Ολυμπιακός, πριν κλείσει το ημίχρονο σκόραρε άλλες δύο φορές με τον Γκερέρο. Οι Βρουσάι και Ποντένσε (2 γκολ) σκόραραν επίσης, ενώ ο Ματσούκας με καταπληκτικό σουτ έγραψε το 6-1 κι ο Τουρέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.
Η αρχική σύνθεση του Αήττητου: Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Σταματάκης, Ματσούκας, Σπυρόπουλος, Μαρουκάκης, Γροντής, Ηρακλής
Έπαιξαν επίσης οι: Γεωργακόπουλος, Μανωλάς, Βούκοβιτς, Χριστοφιλέας, Νηκλιτσιώτης, Χαντί, Κόκκορης, Κατσάρας, Χατζηιωαννίδης
Η δήλωση του Σούλη Παπαδόπουλου
«Ευχαριστούμε πολύ τον Ολυμπιακό για την τιμή που μας έκανε με τη διεξαγωγή αυτού του φιλικού. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Παίξαμε ελεύθερα και στόχος μας παράλληλα ήταν να μη χτυπήσει κανείς.
Κάναμε αρκετές τελικές αλλά στην άμυνα ήμασταν χαλαροί. Ξέρουμε όλοι ότι ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, έπαιξε με την ίδια ομάδα σχεδόν που είδαμε κόντρα στη Μίλαν και δεν μας συγχώρεσε κανένα λάθος».