Το Σάββατο (03/03) η Παλαιόχωρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΟΑ, που θα γίνει την Κυριακή (04/03, 15:00) στην Κάντανο για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πρόκειται για παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες, με την Παλαιόχωρα να θέλει τη νίκη για να “κλειδώσει” την παραμονή στην κατηγορία, απέναντι στον ΠΟΑ, που προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα.
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Μαγκαφίνης σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική είναι αυτό του Κοντογιάννη, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο παιχνίδι με τον Φωστήρα. Ο νεαρός μέσος “κουβαλούσε” δύο κίτρινες από την προηγούμενη ομάδα του την Κηφισιά. Από εκεί και πέρα αμφίβολη μοιάζει η παρουσία του Βργκοτς, που λόγω τραυματισμού δεν έδωσε το “παρών” στον Ταύρο. Αντίθετα επιστρέφει το μεγάλο επιθετικό όπλο της ομάδας, ο Δρακάκης, που εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι αυτό.
Όπως συνηθίζει ο έμπειρος προπονητής του ΑΟΠ θα κάνει γνωστή την τελική 18άδα για το ματς λίγες ώρες πριν τη σέντρα στην Κάντανο.
Πηγή: athlitiko