Χαρές είχαμε στην οικογένεια του Πόρου καθώς ο αρχηγός της ομάδας, αρραβωνιάστηκε!
Οι ανακοίνωση του Πόρου:
Χριστουγεννιάτικες χαρές στο σπίτι του αρχηγού των “μπλε” και της αγαπημένης του. Παραμονές Χριστουγέννων ο Μιχάλης Μαγάκης αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Παπαδάκη παρουσία λίγων (λόγω της κατάστασης που βιώνουμε) συγγενών και φίλων.
Ο Μιχάλης και η Μαρία έλαμπαν από χαρά, κάνοντας το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο ο ένας στον άλλο.
“Μακάρι να μπορούσα να σας καλέσω, να ήμασταν όλοι μαζί στη χαρά μου, θα γούσταρα πολύ!!!! Αλλά μόλις ανοίξουν όλα σας χρωστάω κάτι”, ήταν το μήνυμα αλλά και η υπόσχεση του Μιχάλη στους συμπαίκτες του και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πόρου, με τις όμορφες ευχές από όλους στον ίδιο και στην αγαπημένη του να διαδέχονται η μία την άλλη.
Μιχάλη και Μαρία να ζήσετε και να είστε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι σε όλη σας τη ζωή. Θερμές ευχές από καρδιάς από όλη την οικογένεια του Πόρου. Η ώρα η καλή, και στα στέφανα με το καλό!”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χριστουγεννιάτικη… βόμβα η Ξάνθη!
Γ’ Εθνική: Τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες λόγω της αποχής
Παναχαϊκή: Έλυσε το γηπεδικό και συνεχίζει!
«Έσβησε» δόξα του Μακεδονικού – Τον «νίκησε» ο κορονοϊός στα 57 του