Μετά την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα αναμένονται πλέον για τα Χανιά οι εξελίξεις αναφορικά με την ολοκλήρωση του ρόστερ.
Η κίνηση της συνεργασίας με τον πολύπειρο και επιτυχημένο σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας παράγοντα, Παύλο Μυροφορίδη, ενδεχομένως να “σηματοδοτήσει” και άμεσα εξελίξεις στο κομμάτι της περαιτέρω ενίσχυσης.
Εξ άλλου όπως δήλωσε πρόσφατα ο Αλέκος Βοσνιαδης στην ιστοσελίδα της Πτολεμαΐδας e-ptolemeos η ομάδα κοιτάζει την ενίσχυσή της σε δύο θέσεις.
Με την απόκτηση των Καμαρά και Νίκολιτς ο έμπειρος προπονητής έχει περισσότερες λύσεις στα άκρα της άμυνας, αλλά εκεί που φαίνεται να χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση είναι η μεσοεπιθετική γραμμή.
Παράλληλα ο Αλ. Βοσνιάδης αναμένει και την επιστροφή από άδεια του Σουντουρά, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις σε διάφορες θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Πηγή: Athlitiko
Δείτε επίσης:
Έκλεισε κι άλλον η Δόξα Δράμας
Πήρε φόρα ο Εθνικός, τετραπλό «χτύπημα»
Μαυρονάσιος: Ο Ολυμπιακός δεν διαλύθηκε και προχωράει!
Νέα προσθήκη στον Ηρακλή Ψαχνών!
Ενδιαφέρονται για Στοΐλα στην Κέρκυρα