Πολύ χαρούμενος με την παρουσία του Βασίλη Χατζηπαναγή στην Κρήτη για το camp του Πόρου, εμφανίστηκε ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης.
Ο πρόεδρος της ομάδας έδειξε ενθουσιασμένος από τη φιλιά του με τον Έλληνα ποδοσφαιρικό θρύλο, επισημαίνοντας ότι η έλευση του αποτελεί τη μεγαλύτερη σελίδα στην ιστορία του Πόρου.
Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
«Έχουμε συνδεθεί με μία εποικοδομητική φιλία και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και για πράγματα έξω από το ποδόσφαιρο. Έκανε κάποια κολπάκια ο Χατζηπαναγής στα παιδιά, δεν τα έχει ξεχάσει, μπορεί άνετα να παίξει 20 λεπτά στη Super League 1.
Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του Πόρου. Ποιος να το περίμενε, είναι όνειρο. Με την έλευση του Βασίλη άλλαξε η ιστορία της ομάδας. Είναι η μεγαλύτερη σελίδα στην ιστορία του Πόρου. Όνειρο μας τώρα είναι να κάνουμε και το δικό μας γήπεδο».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Πόρου:
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Super League 2: Τα τηλεοπτικά ματς του Δεκέμβρη
Κύπελλο Ελλάδας: Τα ματς της 1ης αγωνιστικής για τη φάση των «16» (1-2 Δεκεμβρίου)
Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής – Οι αλλαγές στο πρόγραμμα
Γ’ Εθνική – 4ος όμιλος: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής (εμβόλιμη – 1/12)