O Θωμάς Γράφας μίλησε μετά το τέλος του ματς με την Παναχαϊκή και στάθηκε στην άσχημη απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίωρο του αγώνα.
Παραδέχτηκε πως πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που αφήνει πίσω την ομάδα βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Ωστόσο, επεσήμανε πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν με στόχο την αναρρίχηση στη βαθμολογία.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Άσχημο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι μας αφήνει πίσω και ψυχολογικά. Χάσαμε ένα 30 λεπτο στο πρώτο ημίχρονο όπου η Παναχαϊκή κέρδισε όλες τις μονομαχίες. Σα να πάτησε κάποιος ένα κουμπί και δε λειτούργησε η ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, περιορίσαμε τον αντίπαλο αλλά δεν ήρθε η ισοφάριση. Ήρθε αυτή η ήττα που μας απομακρύνει αρκετά από τις προνομιουχες θέσεις. Πρέπει να δουλέψουμε, να συνεχίσουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».
Για τη δύσκολη συνέχεια:
«Συνεχίζουμε και θα δούμε που θα φτάσουμε. Ξέρουμε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος. Δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και να πούμε τέλος, τελειώσαμε πάμε να σωθούμε. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά και να προετοιμαστούμε για την νέα σεζόν».
Τέλος, σημείωσε ότι δημιουργήθηκαν προσδοκίες από τις μεταγραφές, αλλά αυτός βλέπει καθημερινά τους παίκτες στο γήπεδο και έχει άποψη αν και δε συμμετείχε στον σχεδιασμό, ενώ για την αλλαγή του Τσιάρα τόνισε ότι ήθελε έναν παίκτη πιο επιθετικογενή μιας και η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ.
Πηγή: sportrikala