Δικαίωση για όσους συμμετείχαν στη φετινή προσπάθεια του Αγροτικού Αστέρα αποτελεί η εξασφάλιση της παραμονής στη Γ’ Εθνική.
Με πενιχρά μέσα, χαμηλό μπάτζετ, ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία και άπειρους, η ομάδα του Ευόσμου έφτασε στη σωτηρία έπειτα από μια αγχώδη και κοπιαστική χρονιά, γεμίζοντας άπαντες με ικανοποίηση.
«Υπήρχε τεράστια πίεση όλη η χρονιά, πήραμε το ρίσκο με τα πιτσιρίκια, είχαμε από τους μικρότερους μέσους όρους ηλικίας. Ολοι μας είχαν τελειωμένους, πολλοί μας θεωρούσαν και πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Οταν σώζεσαι με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να παίρνεις πρωτάθλημα. Πέρα από κάποιους χορηγούς δεν βοήθησε κανείς», δήλωσε στη «Μetrosport» ο πρόεδρος Χρόνης Αρετάκης.
«Ανοιχτοί σε κάθε ενδιαφέρον»
Αναφερόμενος στην παρακαταθήκη που αφήνει η φετινή σεζόν τόνισε: «Εχουμε μια φουρνιά έτοιμων παικτών, τα παιδιά έβγαλαν μια χρονιά ως ενδεκαδάτοι. Για 2-3 παιδιά υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες υψηλότερων κατηγοριών. Του χρόνου με μερικές προσθήκες έμπειρων η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά. Συν τοις άλλοις, υπάρχει μια φουρνιά παικτών από τις υποδομές που μπορούν να μπουν στην α’ ομάδα.
Προοπτική υπάρχει αρκεί να υπάρξει ενδιαφέρον από μια υγιή κατάσταση. Να είναι κάποιο φυσικό πρόσωπο, όχι κάποιος αόρατος ή βιτρίνα. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συζητήσουμε. Μετά το Πάσχα θα θέσουμε ένα εύλογο χρονικό περιθώριο».
Επανέρχεται για το ρεύμα ο Δήμος
Στο μεταξύ, επανέρχεται στο προσκήνιο το ζήτημα με την ηλεκτροδότηση του «Δ. Κοντικάκης» μετά το έγγραφο που απέστειλε πριν λίγες ημέρες ο Δήμος ζητώντας ένα σημαντικό ποσό στον Δήμο ως αναδρομικά για το ρεύμα. «Υπάρχει απόφαση του Δήμου από το 1994, σύμφωνα με την οποία η δημοτική αρχή πλήρωνε το ρεύμα στο γήπεδο. Πώς έρχονται τώρα και ζητούν χρήματα για 20 χρόνια πίσω; Θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξει συμφωνία», τόνισε στη «Μetrosport» ο πρόεδρος Χρόνης Αρετάκης.