Για δύο ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ/Κισσαμικού το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την 29η αγωνιστική, στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.
Ο ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Κωνσταντίνος Τεγούσης και ο Αλί Σισέ, που είναι βασικό στέλεχος σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν, θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, με το οποίο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα για τη χανιώτικη ομάδα.
Την πρώτη τους αγωνιστική (7 κίτρινες) την εκτίουν την 27η αγωνιστική με τον Αήττητο Σπάτων, όπου “ξεχρεώνουν” και οι Σάλιακας, Παπαχρήστος, Αρναρέλλης, Τόλι.
Η Football League αναφέρει λανθασμένα στους τιμωρημένους και τον Λαζαρίδη, που όμως απέναντι στον Ηρακλή δέχτηκε την πρώτη κίτρινη στο πρωτάθλημα.
Πηγή: athlitiko