Τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει ο ΑΟ Υπάτου. Στο σύλλογο με μελετημένες κινήσεις και σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Αντωνόπουλο, γίνονται οι ανάλογες συζητήσεις για το ρόστερ.
Πάντως, μια εντεκάδα παικτών από το ήδη υπάρχων ρόστερ έχει συμφωνήσει να ανανεώσει τη συνεργασία με την ομάδα ενώ πρωτεύων για τους ιθύνοντες είναι να δοθεί φέτος βάση στις νεαρές ηλικίες.
Γι’ αυτό άλλωστε θα γίνουν και αρκετές δοκιμές σε παιδιά γεννημένα 2001-2002-2003. Προτεραιότητα λοιπόν αποτελεί για τον ΑΟ Υπάτου να καταφέρει να έχει μικρούς ποδοσφαιριστές στους οποίους θα μπορέσει και να βασιστεί.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, επικρατεί… σιγή ισχύος προς το παρόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στη συμφωνία ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης και από βδομάδα αναμένεται να υπάρξουν νεότερα.