Η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου, ο αντιπρόεδρος των “κυανόλευκων”, κ. Ιμεράι.
Η ανακοίνωση του Αστέρα Ιτέας: Με τεράστια έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νίκης Βόλου κυρίου Ιμεράι αναφορικά με τις υποτιθέμενες συνθήκες που η ομάδα του συνάντησε στο γήπεδο της Ιτέας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ιμεράι:
Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε βαθύτατα την πίεση που υπάρχει σε τόσο μεγάλα και ιστορικά λαοπληθή σωματεία σαν την Νίκη Βόλου όπου ο πρωταθλητισμός είναι αυτοσκοπός, ειδικά σε εποχές που νέες ομάδες πρωταγωνιστούν στην πόλη του Βόλου. Αυτό όμως δεν δίνει κανένα δικαίωμα και σε κανένα να προσβάλει τόσο το σωματείο του Αστέρα Ιτέας, όσο και τον κόσμο του που ήταν για ακόμη μια φορά συγκλονιστικός.
Είναι κρίμα για τόσο βαριές φανέλες όχι μόνο στην κατηγορία αλλά συνολικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα, να εμφανίζουν συμπεριφορές που δεν τις αντιπροσωπεύουν, να μην τηρούν στοιχειωδώς και εξόφθαλμα το fair play , ενώ ποδοσφαιριστές με τρομερές παραστάσεις απο την Α’ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία σαν τον κύριο Τζιώρα να βγαίνουν αλλάγη όχι απο την πλευρά των πάγκων όπως συνηθίζεται, αλλά απο την πλευρά της κερκίδας στολίζοντας παράλληλα τον κόσμο του Αστέρα με Γαλλικά, κάνοντας και ξεκάθαρη προβολή των γεννητικών του οργάνων .
Σε ένα παιχνίδι που πρώτη φορά φέτος υπήρχε τόσο ισχυρή παρουσία αστυνομίας, την στιγμή μάλιστα που ο αριθμός των φιλοξενουμένων μετα βίας ξεπερνούσε τα 10 άτομα. Και ας μην ξεχνάμε το τι έγινε στον πρώτο γύρο όπου οι οπαδοί της Νίκης επιτέθηκαν στους όπαδούς του Αστέρα επειδή τόλμησαν να πανηγυρίσουν το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας μας, και που εν τέλη τους οδήγησαν εκτός αγωνιστικού χώρου την στιγμή που είχαν κάνει 3 ώρες ταξίδι και είχαν πληρώσει κανονικά το εισητήριο τους.
Δεν επιτρέπουμε σε κανένα κύριο Ιμεράι καμίας ομάδας όσο μεγάλης και αν είναι να απευθύνεται με τον όρο σκυλιά για τον κόσμο της ομάδας μας, να απαξιώνει τον προπονητή μας και να ψεύδεται ασύστολα εναντίων της διοίκησης της ομάδας μας .
Ας αναλογιστεί ο καθένας οτι η κάθε ομάδα έχει τον δικό της κόσμο και την δικία της ιστορία( η δικιά μας ξεκινάει το μακρινό 1936)
Όλα τα παραπάνω αναφέρονται καθαρά ως προς το πρόσωπο του κυρίου Ιμεράι και μόνο για τις συγκεκριμένες δηλώσεις.
Τιμούμε και σεβόμαστε απεριόριστα την Νίκη και τον κόσμο της και της ευχόμαστε να επιστρέψει εκει που η ιστορία και ο λαός της επιτάσσει