Μόνο ένα χρόνο μένει μακριά από την Αναγέννηση Επανομής ο Γιάννης Συμιγδαλάς, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor γυρνά στα παλιά του λημέρια.
Ο 27χρονος Συριανός αριστερός μπακ βοήθησε τα μέγιστα τη Νίκη Ευκαρπίας να κατακτήσει… τρεις πρωτιές και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και επιστρέφει στην ομάδα του Γιάννη Μπαλασά για να τη βοηθήσει στις εθνικές κατηγορίες.
Ο Συμιγδαλάς έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή Αμπελοκήπων, Εθνικό Σοχού, ΑΕ Αμπελοκήπων, ΑΟ Σύρου, Ηρακλή Νίκαιας και Αίαντα Σύρου.
Υπενθυμίζεται οτι η ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού έχει ήδη ανακοινώσει τον Γκέσιο (επίσης παλιός γνώριμος), ενώ “έκλεισε” και τους Ματακίδη και Προύντση, με τον Γκάκο να είναι πολύ κοντά (δείχνει τυπικό το θέμα για να ανακοινωθεί μαζί με τους υπόλοιπους).