Το χειρότερο πρόγραμμα από τους ανταγωνιστές της κλήθηκε να βγάλει εις πέρας η Παναχαϊκή, μια ομάδα που μη ξεχνάμε πως λόγω δικών της λαθών, άλλαξε το μισό ρόστερ τον Ιανουάριο, προσθέτοντας συνολικά 14 νέους ποδοσφαιριστές.
Οι κοκκινόμαυροι κληρώθηκαν με το «καλημέρα» να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την πιο φορμαρισμένη ομάδα, εκείνη των Χανιών, έχοντας απέναντι της και έναν προπονητή που τους ξέρει πολύ καλά. Στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο αναφερόμαστε.
Ο Αντωνίου είχε και έχει δύσκολο έργο να βάλει ταυτότητα σε ένα ρόστερ, όπου οι παίκτες τώρα καλά-καλά γνωρίζονται μεταξύ τους και η ήττα στην Κρήτη έκανε τα πράγματα χειρότερα.
Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, λόγω του Καρναβαλιού ο αγώνας με τον Αστέρα Β’ όχι μόνο δεν αναβλήθηκε, αλλά η έδρα του άλλαξε, με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να υποχρεωθεί να δώσει και δεύτερο κολλητό ματς μακριά από την Πάτρα.
Όμως, έστω και στο δεύτερο ματς, οι κοκκινόμαυροιέβγαλαν αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και με το 2-1 στην Τρίπολη δήλωσαν «παρών» για την υπόθεση παραμονής.
Πηγή: Matchnews