Για δεύτερη φορά την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος συνέχιζε να ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στους συνδέσμους της ποδοκνημικής.
Αρκετά άτυχος στάθηκε ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς τη σεζόν που μας πέρασε. Ένα πρόβλημα που τον ενοχλούσε από ένα διάστρεμμα που είχε υποστεί, τον ανάγκασε να πραγματοποιήσει επέμβαση καθαρισμού στην ποδοκνημική στα μισά της σεζόν.
Ωστόσο, ο 23χρονος Βόσνιος μέσος της ΑΕΚ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας ως το τέλος της σεζόν, πραγματοποιώντας μόλις επτά συμμετοχές.
Η ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει:
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άνελ Σαμπανάτζοβιτς υποβλήθηκε σε αρθροσκοπικό καθαρισμό και αρθροσκοπική ενίσχυση των συνδέσμων της ποδοκονημικής, από τον επικεφαλής του Ιατρικού Τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου και τον Ισπανό χειρουργό ορθοπεδικό Jordi Vega. Άνελ, γρήγορη ανάρρωση κι επιστροφή στη δράση!
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Γ’ Εθνική – Μπαράζ: Αλλαγή ώρας στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής
Τρίκαλα: Ευθύνες Αϊβάζογλου σε Σαμολαδά για το ban – Η πρόταση που θα κάνει και τα χρέη
Βρέντζος: «Μακάρι να έχουν θετική κατάληξη οι συζητήσεις – Εγώ έκανα το χρέος μου στον Εργοτέλη»