Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη την Κυριακή.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής και το θετικό για το Νίκο Θεοδοσιάδη είναι ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα.
Μοναδική απουσία είναι αυτή του Γαβριήλ Παπαδάκου, ο οποίος συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος. Πλην του «Γκάμπι» όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτούς που ταιριάζουν περισσότερο στα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Πιερικό.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, όταν και θα γίνει γνωστή η ερυθρόλευκη αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση.