Για την ήττα με 3-0 από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο μίλησε στο monobala.gr o τεχνικός του Καμπανιακού, Γιώργος Κούτσης.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων»:
«Μπήκαμε αρκετά καλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Σε δυο περιπτώσεις είχαμε δυο κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούμε στο σκορ. Αν είχαμε ένα αποτέλεσμα τέτοιο, σίγουρα το παιχνίδι μετά θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Παιδικά λάθη, έλλειψη συγκέντρωσης. Υπάρχει μια δικαιολογία, σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει κίνητρο, εντός εισαγωγικών αδιάφορο. Εκεί δεν θα έπρεπε να αντιδράσουμε έτσι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε λίγο να διορθώσουμε το ανασταλτικό μας κομμάτι. Πράγμα που καταφέραμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.
Προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα, ίσως να μας έδινε κάποιες ελπίδες να μπούμε στο παιχνίδι. Αυτό δεν επετεύχθη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλή».
«Βλέπουμε παίκτες για του χρόνου, προσπαθούμε να δούμε τι μας ταιριάζει»
Για τη συνέχεια στην ομάδα της Χαλάστρας, ο Γιώργος Κούτσης ανέφερε: «Βλέπουμε κάποιους παίκτες για του χρόνου. Υπάρχει ένα φιλικό τη Μ. Τετάρτη, εκτός έδρας με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ίσως κάνουμε ακόμα ένα τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
Σε κάθε περίπτωση όλα είναι ανοιχτά. Προσπαθούμε και εμείς να δούμε τι μας ταιριάζει. Ποια παιδιά έχουμε βάλει σαν μεταγραφικούς στόχους. Αυτά θα τα μάθετε το καλοκαίρι».
«Δεν έχει γίνει ακόμα κουβέντα»
Όσο για το δικό του μέλλον; «Δεν έχω κάνει κάποια τέτοιου είδους κουβέντα. Θεωρώ πως Μάιο-Ιούνιο νομίζω θα ξεκαθαρίσει».