Μέτρια για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ Β’, η οποία γνώρισε άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά από τον Αστέρα Τρίπολης Β’ με 2-0 στα Σπάτα. Από την πλευρά τους, και οι Αρκάδες παραμένουν καθηλωμένοι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, παρά τη μεγάλη σημερινή νίκη.
Με πολλές απουσίες παρατάχθηκε η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, καθώς δεν είχε στη διάθεσή του τους Θεοδωρίδη, Γκολφίνο, Σόσα και Παρρά, ενώ πλήρωσε και τα σοβαρά λάθη του Τλεμκανί, ο οποίος φέρει ευθύνη στα δυο γκολ που δέχθηκε η Ένωση.
Μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Τζούντα Γκαρσία στο 0-0 αλλά ο επιθετικός της ΑΕΚ Β’ αστόχησε σε ουσιαστικά κενή εστία, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Οι Αρκάδες «χτύπησαν» δύο φορές με τους Οκό (32′) και Κετού (39′) πριν τη λήξη του ημιχρόνου και, ουσιαστικά, έκοψαν τα φτερά της Ένωσης, καθώς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στην επανάληψη.
Με αυτή την ήττα η ΑΕΚ Β’ παρέμεινε στους 16 βαθμούς, όσους έχει πλέον και ο Παναργειακός, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τα Χανιά.
Οι συνθέσεις
ΑΕΚ Β (Κωστένογλου): Τλεμκανί, Βαλκάνης (46′ Νίνο) Μανίσα, Μπαξεβάνος (63′ Παπαδάκος) Σελιμάι, Μαρούτσης (73′ Κολιμάτσης) Φοφανά, Μάλης (46′ Κανελλόπουλος) Γκαρσία, Κοντονίκος (46′ Μαυρουδής) Χριστόπουλος.
Αστέρας Τρίπολης Β (Αντωνόπουλος): Γραμματικάκης, Αργυρίου, Ντέντλερ, Γρομητσάρης, Λάσκαρης, Καλλαντζή (60′ Παπαδημητρίου), Μπουλούλης, Φρόκου (90′ Σγουρός), Αντεόλα (78′ Τουρκοχωρίτης), Κετού (90′ Κεδίκογλου), Οκό (78′ Κωστέας).