Τελική ευθεία για την προετοιμασία του Άρη Πετρούπολης για το παιχνίδι με τον Εθνικό.
Η ανακοίνωση της ομάδας:
Η προετοιμασία του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στο τελικό της στάδιο για το μεγάλο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό Πειραιά. Ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, όπου η ομάδα μας θέλει να επιβεβαιώσει τη δυναμική της και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει δημιουργήσει.
Με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, μετά τις δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε Θήβα και Ηλυσιακό, ο Άρης Πετρούπολης στοχεύει σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ενισχύσει τη βαθμολογική του θέση και θα στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας για τη συνέχεια της σεζόν. Η ομάδα μας δείχνει αγωνιστική σταθερότητα, πάθος και θέληση, στοιχεία που θα χρειαστούν και στο επερχόμενο ματς με έναν δυνατό αντίπαλο.
Ωστόσο, το τεχνικό επιτελείο καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Λουάν Σκεντεράι, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Παναγιώτης Τσερκώνης, Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης και Νίκος Κορώνης. Παρά τα προβλήματα, οι ποδοσφαιριστές μας να είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για να φτάσουν σε ακόμη μία σημαντική νίκη.
Η προετοιμασία της ομάδας μας κορυφώνεται, με την τελευταία προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου, όπου θα μπουν οι τελικές αγωνιστικές πινελιές ενόψει της αναμέτρησης. Ο προπονητής, Βαγγέλης Χαντές και οι συνεργάτες του δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, ενώ το πάθος και η συγκέντρωση αποτελούν βασικά στοιχεία που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.
Η στήριξη του κόσμου μας είναι για ακόμα μια φορά καθοριστική! Μαζί, σαν μια γροθιά, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά.