Ικανοποίηση για την χαρά της νίκης και της κατάκτησης των σημαντικών τριών βαθμών επί ενός δυνατού αντιπάλου υπάρχει στα Χανιά. Νέος στόχος ο Γιούχτας.
Τα Χανιά ξεκίνησαν έτσι στη Λιβαδειά με τον καλύτερο τρόπο το στόχο που έχουν θέσει, το να μπορέσουν οι δυνατό να πετύχουν μόνο νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για να μπουν κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα πλέι οφ.
Σε ένα δύσκολο κατά γενική ομολογία παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό Β να ήθελε το θετικό αποτέλεσμα για να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση, τα Χανιά όχι μόνο κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, αλλά με τη συνολική τους απόδοση έδειξαν πόσο πολύ από τη δική τους πλευρά ήθελαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς. Αλλωστε, δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που πέτυχαν και το χαμένο πέναλτι, αλλά και οι πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.
Η προτελευταία εκτός έδρας αποστολή για την κανονική περίοδο, λοιπόν, στέφεται με επιτυχία, απομένοντας μία ακόμα στην έδρα του Αιγάλεω, ενώ τα Χανιά έχουν να δώσουν τρία παιχνίδια εντός, αντιμετωπίζοντας την προσεχή Κυριακή τον Γιούχτα ενώ ακόμα θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό Β και την Ηλιούπολη. Τα Χανιά θέλουν το τέσσερα στα τέσσερα μέχρι το τέλος, αλλά η προτεραιότητα είναι το παιχνίδι με τον Γιούχτα, μία ομάδα που κατάφερε αυτή την αγωνιστική να κερδίσει μετά από καιρό, καταβάλλοντας την αντίσταση του Αιγάλεω.
Από ‘κει και πέρα το θετικό είναι ότι επιστρέφει στη διάθεση της ομάδας ο Σιλά, που εξέτισε την τιμωρία του και μένει να φανεί εάν θα υπολογίζονται ο Νίλι και ο Νίκολιτς που ήταν οι δύο επίσης σημαντικές απουσίες στη Λιβαδειά…
Διεξήχθη το φιλικό για τον Παγωνάκη
Χανιά και Γρανίτης έδειξαν το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο, πραγματοποιώντας με επιτυχία το μεταξύ τους φιλικό στο γήπεδο Περιβολίων το οποίο έγινε για την ενίσχυση του Βαγγέλη Παγωνάκη.
Πριν από το φιλικό διεξήχθη τουρνουά με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων κατηγορίας Κ8 όπου πρόκειται για την Ασπίδα, τον Ηρακλή Νεροκούρου, τον Θησέα και τον Μινώταυρο.
Πηγή: athlitiko