Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί ο ΑΟΑΝ στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Κερατσίνι για την 13η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας Νεκτάριος Στάθης για το ματς με την Αθηναϊκή ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Πιθαρούλη, καθώς και των τραυματιών Κιτου και Λίτσκα.
Η νίκη σε αυτό το ματς για τον ΑΟΑΝ είναι μονόδρομος προκειμένου να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που έφεραν και την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κούτση.
Κάλεσμα του ΑΟΑΝ στον κόσμο του για το παιχνίδι με το Κερατσίνι
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τα δυνατά παιχνίδια στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής συνεχίζονται για την ομάδα μας! Την Τετάρτη στις 15.00 για την 13η αγωνιστική, υποδεχόμαστε στην έδρα μας, το στάδιο «Νικόλαος Φουρνιωτάκης» το Κερατσίνι! Ξανά μαζί, ομάδα και κόσμος, σε μια ακόμη αναμέτρηση στο γήπεδο μας, παίρνουμε μια σημαντική νίκη η οποία θα επιτρέψει να ξεκινήσει η αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα!
Πηγή: primesport