Μέσα σε κλίμα πένθους λόγω του θανάτου του προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί την Καλαμάτα
Αναλυτικά:
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Καλαμάτα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 (Κυριακή, 18/12/2022, 19:30).
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Τάτσης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Σόρτσαν, Κίναλη, Κότσαρη, Εσπάνια, Θεοχάρη, Κοροβέση, Κρητικό, Λούι, Λούσινγκερ, Μωραΐτη, Ντομίνγκες, Οντόνε, Παπαγεωργίου, Πατάπη, Ράιτ, Σίγκενβιτς, Τάμπα, Τσαμούρη, Τσελεπίδη, Φατιόν, Χαλίμι και Ερέρα.
Πριν από την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Γιάννης Παξιβανάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή. Στον αγώνα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.
H κηδεία θα γίνει στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη 1:00 το μεσημέρι της Τρίτης (20/12/2022).