Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 μίλησε ο εκ των αρχηγών της Ηλιούπολης Γιώργος Τσαφταρίδης.
Ο έμπειρος παίκτης μίλησε με αφορμή το ματς Ηλιούπολη-Παναχαϊκή την Παρασκευή (2/12 – 15:00), το πέρασμα του από την Πάτρα τη σεζόν 2016-2017 και τις συζητήσεις που είχε για να επιστρέψει.
Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
Θα είναι ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για να είμαστε ψηλά και να φτάσουμε κοντά στο στόχο μας που είναι η παραμονή. Η Παναχαϊκή είναι μία καλή ομάδα, το δείχνει από πέρυσι αυτό. Πιστεύω έχει στόχο την άνοδο, ας κερδίσει ο καλύτερος. Το ματς θα κριθεί στη δύναμη και στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο. Και οι δύο ομάδες θέλουμε να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και πιστεύω θα προσπαθήσουμε για αυτό.
«Έχω ξεχωρίσει την Κηφισιά, αλλά νομίζω θα ακολουθήσουν η Παναχαϊκή και η Καλαμάτα. Προσωπικά θεωρώ την Παναχαϊκή καλύτερη ομάδα από την Καλαμάτα. Και η Καλλιθέα είναι μία ομάδα που θα διεκδικήσει» τόνισε για τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για άνοδο.
«Αγαπάω την Παναχαϊκή, μου έχει μείνει χαραγμένη η παρουσία μου εκεί. Είναι μεγάλη ομάδα με κόσμο. Έγινε κουβέντα το καλοκαίρι να επιστρέψω. Γενικά ήθελα να μείνω στην Αθήνα, αλλά επιθυμία μου θα ήταν να φύγω από την πόλη μόνο για την Παναχαϊκή. Οι συζητήσεις δεν είχαν αίσιο τέλος αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Έχω άψογες σχέσεις με όλους τους ανθρώπους της ομάδας» σχολίασε ο Γιώργος Τσαφταρίδης που αποκάλυψε ότι συζήτησε το καλοκαίρι το ενδεχόμενο επιστροφή του στην Πάτρα.