Super League 2: Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης μετά την ήττα της ομάδας του εκτός έδρας από τη Βέροια με σκορ 1-0.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι μια εικόνα την οποία έχουμε παρουσιάσει σε αρκετά παιχνίδια. Εκεί που ελέγχουμε πλήρως το παιχνίδι, όπως σήμερα που μπλοκάραμε τη Βέροια από να “φτιάξει” το παιχνίδι της, αμυνθήκαμε καλά, πιέσαμε ψηλά για να μην επιτρέψουμε τις συνεργασίες και ήταν γενικά ένα κλειστό παιχνίδι. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς από ένα τραγικό λάθος, μια στατική φάση που την έχουμε δουλέψει πολλές φορές και παρ’ολα αυτά έρχεται το γκολ.
Όταν, από εκεί που είχαμε την κατοχή της μπάλας, με ένα τραγικό λάθος τη δώσαμε στον αντίπαλο και δεχτήκαμε γκολ από μια φάση που την έχουμε δείξει στην προπόνηση, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Παλέψαμε από εκείνο το σημείο κι έπειτα να κρατηθούμε στο παιχνίδι, η Βέροια κοίταξε να ροκανίσει το χρόνο με οποιονδήποτε τρόπο. Πιέσαμε στο τέλος του παιχνιδιού, κερδίσαμε 3 κόρνερ στο τελευταίο 5λεπτο, έκανε και μια καλή απόκρουση ο Βελλίδης αλλά εν τέλει φύγαμε χωρίς να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι Γενικά έχουμε κουραστεί φέτος να λέμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα αλλά να μην παίρνουμε τίποτα από τους αγώνες, θεωρώ ότι αδικούμαστε από τη βαθμολογική μας θέση, αλλά αυτό συμβαίνει όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες στους αγώνες σου».
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Super League 2: Η ταυτότητα της 19ης αγωνιστικής – Η βαθμολογία σε Βόρρα και Νότο
Super League 2: Βuzzer beater με φαουλάρα Αρναρέλλη! – Παλικαρίσιο τρίποντο το Αιγάλεω
Super League 2: Παραλίγο μυθικό αυτογκόλ στο Βέροια-Νίκη Βόλου