Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης, μετά τον αποκλεισμό της Βέροιας από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Άμεσα, ωστόσο, έστρεψε την προσοχή του στο πρωτάθλημα.
Μεταξύ άλλων είπε:
«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες, με ποιότητα και βάθος. Η εικόνα έδειξε πως θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.
Είχαμε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ξέραμε τι θέλουμε και τι ζητάμε. Κάναμε τέσσερα τελειώματα. Μας άνηκε δικαιωματικά, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο.
Ανοιχτό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, οι άμυνες ήταν τέτοιες που δεν επέτρεψαν πολλές προϋποθέσεις για κάτι.
Αδρανήσαμε στο τέλος της παράτασης και η Αναγέννηση πήρε το παιχνίδι.
Δεν είμαστε ακόμα, για διάφορους λόγους, όσο έτοιμοι θέλουμε. Υπάρχει βάθος και με την ολοκλήρωση των μεταγραφών, θέλουμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει στο πρωτάθλημα».
Βίντεο: KerkidaSport
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Αναγέννηση Καρδίτσας: Πολύ σκληρή για να αποκλειστεί – Ξέρανε τη Βέροια στο 118′
Κύπελλο Ελλάδας – Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας 1-2: Πρόκριση με «χτύπημα» Σουλιώτη
Κύπελλο Ελλάδας – 3η φάση: «Άλωσε» την Κατερίνη και προκρίθηκε ο Ηρακλής