Ο Κώστας Δούμτσιος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ΑΕ Καραϊσκάκης στο δεύτερο ματς που έδωσε η ομάδα του για τη Super League 2.
Το σωματείο της Άρτας ταξίδεψε στην Ιεράπετρα και έφυγε με έναν βαθμό στο… σακούλι της με τον 23χρονο φορ να έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας του καθώς στο πρώτο μοίρασε ασσίστ στον Δεινόπαπα για το 1-0 και το δεύτερο ήταν δικό του, αφού πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα!
Μιλώντας στη Mikriliga.com τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τους τρεις βαθμούς ενώ αναφέρθηκε και στο τέρμα που σημείωσε:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Είναι μια καλή ομάδα ο ΟΦ Ιεράπετρας όμως εμείς αξίζαμε τους τρεις βαθμούς καθώς ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Δεν απειληθήκαμε πολλές φορές αλλά ήμασταν αρκετά επιρρεπής στα εκτός έδρας φάουλ που υποπέσαμε και αυτό μας βγήκε σε κακό εν τέλει.»
Για τη δική του προσωπική παρουσία έχοντας ένα γκολ και μια ασσίστ, τόνισε πώς:
«Γενικά, τέτοιου είδους γκολ προσπαθώ και στις προπονήσεις να τα πετυχαίνω, έτσι ώστε να μου βγαίνουν εν συνεχεία στα ματς!
Για το σημερινό, δε το σκέφτηκα καθόλου, βρέθηκα μέσα στην περιοχή… Εκεί κάνεις κοντρόλ και εκτέλεση! Πρέπει να είσαι γρήγορος και να έχεις αντίληψη όσον αφορά το πού βρίσκεται η εστία!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βοσνιάδης: «Καλό αποτέλεσμα, να ξεκινήσει η FL και η Γ’ Εθνική!»
Αντωνίου: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»