Κόντρα στην πρώην ομάδα τους βρέθηκαν 7 ποδοσφαιριστές του ΟΦ Ιεράπετρας, στο φιλικό με τα Χανιά, ενώ συνολικά οι πρώην “Χανιώτες” συμπληρώνουν 11άδα, αν υπολογιστεί σε αυτούς και ο Μανώλης Παπαματθαιάκης.
Οι πρώην ποδοσφαιριστές των Χανίων (είτε ΑΟΧ/Κισσαμικού, είτε Κισσαμικού) που έπαιξαν με την ομάδα του Λασιθίου ήταν οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Αρναούτογλου, Γιώργος Σμίλτος, Αντώνης Φουάσης, Δαμιανός Γκίνη, Καλούδης Λεμονής και Γιώργος Αποστολίδης.
Τρεις εξ αυτών αγωνίστηκαν για δύο σεζόν στην ομάδα (2017-19), ο Παπαδόπουλος κατέγραψε συνολικά 26 επίσημες συμμετοχές κάτω από την εστία, ενώ για το ίδιο διάστημα ο Αρναούτογλου είχε 29. Την πιο “γεμάτη” παρουσία είχε ο Γκίνη με 56 επίσημες συμμετοχές – 3 γκολ – 3 ασίστ.
Φουάσης, Λεμονής και Αποστολίδης έμειναν από μία σεζόν (2017-18) με τον πρώτο να έχει 8 συμμετοχές και τους άλλους δύο να έχουν σημαντική παρουσία και συμβολή στην εξαιρετική πορεία της ομάδας. Ο Λεμονής είχε 28 συμμετοχές με 3 γκολ και ο Αποστολίδης σε 28 επίσημα ματς, 5 γκολ και 3 ασίστ.
Ο Σμίλτος έκανε δύο θητείες στον Κισσαμικό, αποτελώντας μεταγραφή Ιανουαρίου τόσο τη σεζόν 2013-14, όσο και την επόμενη, όπου ήταν μέλος της ομάδας που “έγραψε” ιστορία με την κατάκτηση του τίτλου στη Γ’ Εθνική και την άνοδο στη Football League. Με το “δελφίνι” αγωνίστηκε και στις επαγγελματικές κατηγορίες τη σεζόν 2015-16.
Οι υπόλοιποι με χανιώτικο παρελθόν είναι ο προπονητής του ΟΦΙ, Μανώλης Παπαματθαιάκης με θητεία στον Πλατανιά, στη Δ’ Εθνική (2004-2006), οι πρώην παίκτες του Πλατανιά, Δημήτρης Τσακμάκης (2018-19) και Μανώλης Σμυρλάκης (2018-20) και ο πρώην παίκτης της Παλαιόχωρας Αρμάντο Γκούφας (2018-19 α’).
Πηγή: athlitiko
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δυο κρούσματα κορονοϊού στον Καραϊσκάκη Άρτας
Κατέθεσε ένσταση η Αναγέννηση Άρτας!
Ολυμπιακός Βόλου: Θλάση ο Ξενοδόχοφ – Πότε επιστρέφει