Ο Ουσμάν Σουντουρά επέστρεψε στα Χανιά και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, αποτελώντας μια πολύτιμη μονάδα για το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη. Ο ποδοσφαιριστής από το Μαλί απουσίαζε στην πατρίδα του με άδεια και αφού ξεπεράστηκαν γραφειοκρατικά ζητήματα πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Ο Σουντουρά αποτέλεσε μεταγραφή της χειμερινής περιόδου, αλλά πρόλαβε να παίξει μόλις 4 παιχνίδια μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Σε αυτά πρόλαβε να χαρίσει ένα “τρίποντο” στην ομάδα του, σκοράροντας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0).
Εκτός του Σουντουρά στα Χανιά όπως αναμενόταν αφίχθηκε και Λούκας Μπραμπίγια, που επίσης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και κατά συνέπεια ο Α. Βοσνιάδης θα αποκτήσει περισσότερες λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα όχι το τελευταίο.
Το ρόστερ της ομάδας όπως φαίνεται δε θα κλείσει με τις αφίξεις Σουντουρά, Μπραμπίγια, αφού αναμένεται κι άλλη κίνηση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.
Πηγή: athlitiko
Δείτε επίσης:
Έσκασε «βόμβα» με Αργεντινό και πρώην του ΟΦΙ στη Ρόδο!
ΑΟ Υπάτου: Σούπερ προσθήκη στα… άκρα!
Οριστικό: Αυτός αναλαμβάνει τον Πανελευσινιακό
Το νέο μπαμ του Ολυμπιακό Βόλου – Έκλεισε και υπογράφει
Καραϊσκάκης: Κλείνει την τριπλέτα των τερματοφυλάκων
Στα 44 φοράει πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!
Καλαμάτα: Έρχονται προσθήκες – Ψάχνει αντίπαλο
Αναγέννηση Ιεράπετρας: Έβαλε… λιοντάρι στα χαφ της!