Αναλυτικά η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα της ΑΕ Μεσολογγίου:
Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η προετοιμασία της ΑΕΜ για την 1ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης στην Καστοριά.
Προβλήματα τραυματισμών οι τιμωριών δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, με τον Γιώργο Ασπρογέρακα να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του πλην του Κριστιαν Βαλενσιαν το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα.
Η αποστολή της ΑΕΜ θα αναχώρηση την Κυριακή το πρωί για την Κοζάνη και απαρτίζεται από τους: Μανιάτης, Δούρος, Ρεπετσάς, Φονταλής, Εζεκιέλ Πίτσι, Κένζι Χάρπερ, Χουάν Πάμπλο, Παλιάτσας, Κοντομήτσος, Παναγιωτόπουλος Π., Παναγιωτόπουλος Κ., Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Κοντογιάννης, Γαβρίνας, Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Λιόκαυτος και Πασπαλιάρης.