Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή (06/04, 15:00) στρέφεται πλέον η προσοχή της η ομάδα του ΑΟΧ Κισσαμικού.
Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε προπόνηση, με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν βασικοί με τον Απόλλωνα Λάρισας έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε ειδική αντοχή με αγωνιστικά παιχνίδια.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αποστολόπουλος και Σελινιωτάκης, καθώς και ο Κουσκουνάς, που αγωνίστηκε “λαβωμένος” απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.
Σεμινάριο από τη Sportradar
Στις εγκαταστάσεις του ΑΟΧ Κισσαμικού, στη Μοναχή Ελιά, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (01/04) εκπρόσωπος της πολυεθνικής εταιρείας, Sportradar, η οποία συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν τον αθλητισμό.
Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και φέτος ένα ενδιαφέρον σεμινάριο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ.