Η ομάδα του Αστέριου Θέμελη δεν έχει τα περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών, καθώς μετά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, εκ των οποίων τα δύο εντός, έχει απολογισμό μία ισοπαλία. Δεδομένων της επιστροφής ενός πολύ σημαντικού ποδοσφαιριστή, όπως ο Πάγκαλος, αλλά και της ένταξης στο δυναμικό ενός νέου ποδοσφαιριστή, του Σοφοκλή Ράδη, η Παλαιόχωρα ελπίζει ότι θα μπορέσει να φτάσει στην πρώτη της νίκη ατενίζοντας έτσι το μέλλον της στο φετινό πρωτάθλημα με πιο μεγάλη αισιοδοξία. Φυσικά, για να συμβεί αυτό, η Παλαιόχωρα θα πρέπει να σκοράρει, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει και μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλο που παραμένει στο “μηδέν” ενεργητικό.
Από την άλλη πλευρά, βαθμό ή βαθμούς αναζητά και η Νεάπολη, η οποία μετά τα πρώτα παιχνίδια βρίσκεται επίσης στον ένα βαθμό.
Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι θα διευθύνει ο Κρασαγάκης ενώ βοηθοί θα είναι οι Ελευθεράκης και Σφακιανάκης και οι τρεις από την ΕΠΣ Ηρακλείου.
Πηγή: athlitiko